Starten av eventyret

I 2017 ble Herman Engh Andersen involvert i CMR, og sammen med sin mor og daværende eier sto de for planleggingen og gjennomføringen av CMR 2018. Andreas Woldseth ble kontaktet kort tid før løpsdato for å bistå med markedsføring, og klarte å levere et fantastisk resultat som var med på å definere løpet. Han fikk blant annet Chris Medina til å både løpe og opptre på scenen. Etter sommeren ble Herman satt som prosjektleder for CMR 2019, og fungerte i rollen fram til april da han ble tilbudt å kjøpe konseptet fra daværende eier. Sammen med Andreas og Chris kjøpte de rettighetene til CMR i Skandinavia. Siden den gang har også Kimberly blitt en del av kjerneteamet. På grunn av en stram tidsramme fra da vi fikk kjøpt CMR, var det ikke stort med tid for oss å planlegge løpet i 2019, og vi tok en beslutning på å heller fokusere på å forberede oss for løpet i de kommende årene. Med lite til ingen fagkunnskap om det administrative forarbeidet som måtte til for å starte en festival – kunne man trygt si at vi fikk en kræsjkurs i hvordan det hele fungerer. Noen ganger føltes det som om vi tok an mer enn vi klarte å tygge; fra mange lisenser som måtte vedlikeholdes og utallige timer i sikkerhetsplanlegging, til måneder med møter og planlegging med kommunen, kunne vi endelig si oss klar til å starte et nytt eventyr. Det har vært en bratt læringskurve med mange nye erfaringer og mennesker å ta med inn videre til CMR, der vi har fått mulighet til blant annet å videreutvikle ferdighetene våre, både som individer, og et velfungerende team. Vi er evig takknemlig for mulighetene vi har fått underveis i læringsprosessen vår som et seldrevent selskap.

Ikke alt går som planlagt
For 15. august 2020 var det planlagt et klassisk CMR fargeløp med en tvist; i år skulle vi ha en sensommerfesten i tillegg til fargeløpet. Sensommerfesten skulle bli avholdt etter løpet, med lokale artister og DJ’er som holder stemningen oppe gjennom hele kvelden, samt god mat og plenty med drikke å slukke tørsten med. Dette skulle bli tidenes begivenhet før skolene krøp inn rett rundt hjørnet, men på grunn av den nåværende situasjonen med Covid19, måtte vi med et tungt hjerte avlyse våre planer for denne høsten. Vi er i nært samarbeid både med vårt sikkerhetsteam og kommunen angående hvordan vi skal løse situasjonen innen de retningslinjene vi har fått. Vi håper på et fargeløp i henhold til de nye reglene for sosial distansering. CMR for 2021 er uansett under planlegging for at vi skal sikre oss at dere får oppleve eventyret sammen med oss.

Vi ønsker å høre fra dere!

Vi ønsker både ris og ros fra dere. Hvem ønsker dere skal opptre på scenen? Hva slags mat og drikke ønsker dere der? Hva ønsker dere å oppleve under hele eventet? Er det noe dere ønsker fra løpet? Er det noe fra forrige løp dere mislikte/ønsket mer av?

Herman Engh Andersen │ Dagligleder Ansvaret for daglig ledelse av selskapet.
Kimberly F. C. │ Prosjektdesigner Ansvaret for alt innen design og planlegging av CMR. Chris
Medina │ Artist & Lydansvarlig Ansvaret for alt innen konserter og artist booking.
Andreas Estebani │ Forman Ansvaret for generelle og administrative oppgavene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.