SPØRSMÅL & SVAR

Fargen

Hva er "fargen" i Color Me Rad?

Du sitter sikkert og lurer, er dette virkelig farge som blir kastet på meg eller er fargene jeg ser foran meg regnbuer jeg jager på vei mot skatten ved dens ende?

Vel, vi er glad du spør. Dette er i bunn og grunn kun farget maisstivelse som både er hudvennlig, og fri for farlige tilsettningsstoffer. Stivelsen er produsert i USA av merket Kroger. Vi forsikrer deg at disse eksplosjonene av stivelse vil påvirke ditt fargespekter, din oppførsel og ditt humør, men garanterer deg at det aldri vil påvirke din velvære på en negativ måte!

Hvordan farger jeg meg kul?

Dette er mest sannsynlig et spørsmål du aldri tenkte du skulle stille deg selv. Mest av alt fordi det ikke gir mye mening, men nå som vi har lurt deg inn på Spørsmål&Svar-siden vår kommer vi til å få deg til å stille spørsmål ved alt annet du tror på.

Det er ganske enkelt. I utgangspunktet finner du frem den hviteste, reneste t-skjorten, singleten, underskjorten du eier (eller stiller alternativt kun med et tykt lag bleket bryst hår) og løper til du er dekket med så tykke fargelag som mulig.

Hvordan beskytter jeg følsomme partier fra fargen?

Du kan beskytte deg med samme metoder som du bruker når du skal beskytte disse partiene fra sol. Klær er da, for eksempel, en bra begynnelse. Vernebriller, solbriller, eller briller generelt, t-skjorter, shorts, sko, forklær eller strålingbeskyttende drakter, om du skulle ønske det, er også midler som fungerer godt for å beskytte deg fra alle fargeeksplosjonene Color Me Rad fyrer løs, eller eventuelt andre UV stråler fra hull i ozon-laget ovenfra.

Hva om jeg er fargeblind?

I så fall er du tydeligvis en mann født med en vanlig genetisk defekt som, hvis ikke behandlet, vil etterlate din verden kjedelig og grå.

Vår farmasøyt anbefaler lys-øvelser, spesielt da de som innebærer å bli bombardert med farge hvert 8-12 minutt i 5 strake kilometer.

Hvordan blir jeg ren igjen?

Om du har syndet: Kontakt din lokale prest eller spirituelle leder. For farge derimot, anbefaler vi såpe, kaldt vann, og en klype med tålmodighet…. og et par andre forslag:

   Hvis du har lyst hår vil det hjelpe å bruke balsam, oliven olje eller kokos olje på forhånd

   Bruk av bandana har da aldri skadet noen?

   Etter løpet, få alt av det tørre pudderet ut av håret ditt, klærne dine, tenner, osv… før du skyller med kaldt vann.

   Det kan kreve noen vask for å få alt ut av håret, men hei! det er jo bare å rense, rense, rense, rense, rense…. og gjenta.

Hvordan beholder jeg fargen på t-skjorten min?

Ditt beste alternativ er å aldri vaske den, og la den ligge trygt gjemt i huset gjennom flere tiår. Men det innebærer en viss risiko for at det begynner å lukte vondt… etterhvert. Hvis du foretrekker et annet alternativ, prøv følgende forslag, men vær forsiktig, du kan ende opp med å ødelegge ditt mesterverk av en t-skjorte. 1) Bruk selvbekledende spray etter løpet og la det tørke før vasking… eller: 2) Spray plagget med eddik, deretter stryk det før du setter det til vask.

Om oss

Hvor kommer Color Me Rad fra?

Color Me Rad er løst basert på en feiring i India! Der finnes det nemlig en festival ved navn Holi, eller "fargenes fest". Den feires de første dagene på våren ved at man på kvelden tenner store bål som man danser rundt. Morgenen etter holdes det fargefest, der folk fyller gatene og kaster farge på hverandre i en felles feiring av starten på våren. Hvis du ikke tror på oss, kan du sjekke ut http://en.wikipedia.org/wiki/Holi eller ta turen til India selv! Sistnevnte er åpenbart mer morro enn første alternativ, og i tilegg vet man jo aldri om man tørr å stole helt på Wikipedia, ikke sant?

Har løpet noe å gjøre med boybandet Color Me Badd?

Vi håpet vel i starten på et samarbeid med dem. Men grunnet en del uklarhet gjeldende fengselsstraffer og personlig konkurs, viste de seg å være uegnet.

Registrering

Vel, hvorfor burde jeg delta egentlig?

I livet ditt vil du bli møtt av tusenvis av valg som former hvem du er, hva slags person du kommer til å bli, og hvor fremgangsrik og lykkelig du vil bli. Slike valg kan bygge deg opp men de kan også bryte deg ned, og være livsendrende for deg og de rundt deg. Iblant vil du måtte ta en beslutning så viktig at det er helt avgjørende at du velger riktig.

Men hvem bryr seg egentlig? Dette løpet har absolutt ingenting å gjøre med det. Color Me Rad er det gøyeste du vil være med på dette året. Så enkelt er det. Det er som å ha en matkrig uten mat. Som et løp uten skam i å være sistemann i mål. Heller ikke ære i det å være først. Det er kun en løpfiesta der store mengder fargesøl blir kastet over hele deg og dinne venners smilende ansikter.

Det vil bokstavelig talt lyse opp dagen din; det vil gi en frisk pust til facebook siden din, sørge for at du har masse nytt å snakke om, bidra til gode minner, og du vil etterhvert med stor sannsynlighet bli den nye statsministeren. Det garanterer vi deg.

Og la oss være ærlige, når fikk du sist oppføre deg som en tolvåring? Det er garantert en stund siden du slapp deg løs og fikk leke slik man får lov til med Color Me Rad. Og det er vanvittig gøy å kunne få være barnslig i 5km i strekk!

Hva får jeg ved å registrere meg?

Du kommer til å få en ny og med stor sannsynlighet den beste t-skjorten noensinne i skapet ditt. Du vil også få et par superfete solbriller, et startnummer, litt swag fra våre sponsorer. OG EN FET FARGEBOMBE FØR MÅLLINJENS FARGEFEST!

Hvis du ønsker å holde t-skjorten du får som en souvenir og ikke bruke det i løpet, ta med eget hvit t-skjorte som du ikke bryr deg om det kommer farge på. Eller enda bedre, dra sammen vennene dine og kle ut er i morsomme kostymer!

Hva er forskjellen mellom å løpe i gruppe og å løpe alene?

Å være alene er en følelse nærliggende frykten av død og det å tale offentlig på fobiskalaen. Det er absolutt ikke noe galt i å løpe alene, men det å kunne kaste farger på vennene dine virker kanskje litt mer gøy en å kaste på en totalt fremmed.

Kan jeg melde meg som frivillig (Bli en del av Color Bomb Squad)?

Absolutt! Hvis du melder deg som frivillig vil du også få en kul Color Bomb Squad t-skjorte. Email oss ved å bruke den gitte frivillig epost adressen vår nederst på siden. Vær vennlig og ta hensyn til at frivillige ikke kan være yngre enn 16 år.

Hvordan melder jeg meg på Color Me Rad?

Når registreringen åpner, velg byen du er interessert i å delta i og meld deg på! Hvis dette alternativet ikke er mulig enda, kan du skrive deg på VIP listen vår som er gratis, for å motta oppdateringer via email eller spesielle tilbud og rabatter!

Jeg er litt ensom. Hvordan inviterer jeg vennene mine til Color Me Rad?

Du kan invitere dem gjennom Facebook event-siden som du har registrert deg på.

eller….

Så kan du jo bare ringe dem og spørre direkte. Eller kanskje sende en søt tekstmelding.

Selve løpet

Slik fungerer det

Du starter like ren og uskyldig som en nyfødt baby, og under løpet, vil du bli dekket med blått, grønt, rosa, lilla og gult helt til ansiktet ditt, t-skjorten og kroppen din er totalt dekket i farger.

Hver seksjon i løpet tilfører en ny eksplosjon av farger til ditt rene lerret, til du krysser målstreken og kaster deg inn i en siste krig av farger!

Hva skjer ved mållinjen?

Hvert 15-20 minutt vil alle ta tak i fargebomben deres og slå løs på hverandre til man er blå og grønn (av maisstivelse - ingen ekte blåmerker vil forekomme). Det vil være musikk og andre fargerike deltagere som tar deg imot med åpne armer der du krysser mållinjen. Klemmer er gratis og tilskuere gjerne velkomne.

Hvor og når henter jeg min startpakke?

Sjekk ut nettsiden til løpet 2 uker før det skal ta plass for å laste ned viktige dokumenter som dato, tidspunkt og sted for henting av pakken. Når du ankommer må du oppgi navn, vise gyldig legitimasjon, og ha to hender til å bære pakken din med… Eller tre… Bare ta med deg så mange hender du har du, så løser vi det!

Hva burde jeg gå i?

Hvitt… Bare HVITT… Men kremfarget kan fungere det og.

Hva er den beste måten å sikre meg bildebevis av hendelsen?

Vi vil ha fotografer tilstede som tar bilder gjennom hele løpet, samt slutten ved mållinjen. Hvis du vil stå for bildene selv, anbefaler vi deg å ha med en god venn travende ved siden av deg, og en sikker bag, samt sakte lukkerhastigheter som innstillinger på kameraet.

Tar man tiden på løpet? Hva vinner jeg?

Bare prøv å komme i mål før solnedgang. Vi stiller ikke engang med klokke. Ved mållinjen vil du bli belønnet med en herlig følelse av oppnåelse og et høyt endorfinnivå.

Kan jeg gå under løpet og fortsatt være RAD?

Selvfølgelig! Bare bli med på morroa!

Hva om det blir dårlig værforhold?

Vi fortsetter å være RAD og stiller med fargefest selv om det regner eller solen skinner. Hvis det tordner vil vi utsette løpet til vi har vært uten torden i 30 minutter. Sjekk Facebook for værmeldingoppdateringer på selve dagen.

Regler

Er det en aldersgrense?

Alle, unge som gamle, er velkomne til å delta. Deltagere under 18 år må ta med et bevis signert av en av foreldrene sine eller en verge som tilsier at den mindreårige får delta i løpet. Dette skal tas med når man henter startpakken sin og på dagen til selve løpet. Og her er gladmeldingen: Barn på 7 år eller under får løpe gratis! De vil derimot ikke motta en løpetaske eller en t-skjorte men vi garanterer at de vil bli dekket i farge fra hodet til tå.

Kan jeg ta med kjæledyret mitt?

Nope. Pels + farge = en dårlig kombinasjon. De har det nok beste værende hjemme.

Kan løpet refunderes?

Løpet er dessverre ikke refunderbart, men vi gir deg muligheten til å bytte det mot en billett til et annet løp, eller overføre billetten til en annen person. Du må i så fall kontakte oss via email før løpet for å kunne bytte til et annet løp/dato.

Får man ta med barn?

Hvis du er 7 eller mindre… får du løpe GRATIS med en betalende voksen! Men du vil ikke bli tildelt en t-skjorte, løpetaske eller solbriller. Og husk at en voksen må undertegne en fraskrivelse på vegne av barnet.

e-post støtte

REGISTRering SPEsifikke spørsmål

  • Registrerings overføringer
  • Mistet eller mangler registrerings bekreftelse

Vennligst kontakt vår registrerings prosessor, my next run på support@colormerad.no og de vil gjerne hjelpe deg! Sørg for å inkludere:

  • Color me rad og navnet på arrangement byen
  • Ditt fulle navn
  • Din epost adresse
  • Din forespørsel og hva de kan gjøre for å løse det.

Spørsmål om eventen

Om du har noen spesifikke spørsmål om eventen, vær så snill å se om du kan finne svaret på event siden først. Kontakt oss gjerne om du ikke finner svaret ditt på siden. Vårt mål er å kunne svare innen 24-48 timer.

Sponsor muligheter

Vi har en mengde sponsorpakker og muligheter som strekker seg fra kryss kampanjer, on site booth space osv. Vennligst kontakt oss med dine hendvendelser.